Max-monstret melder afbud til Giro’en: Skal samle selvtillid i licensløb

Kelmes stjernerytter Max Hulk har efter to andenpladser i Hajdukløbene besluttet, at han ikke stiller op i sæsonens sidste løb, nyklassikeren Giro d’ Sydhavsøerne.

Det bekræfter holdets ledelse over Hajduk Nieuwsblad.

Baggrunden er, at den evige 2’er er begyndt at køre nogle mindre licensløb i regi af den økonomisk nødstedte Danmarks Cykelunion. Her er han startet i D-klassen, men har qua den pauvre modstand lynhurtigt høstet enorme pointsummer, så han kan rykke frem i rækkerne.

Og i weekenden er der netop flere licensløb i Jylland, som Max satser på frem for igen at få stryg af Munch og Løppenthin.

Kelme bakker naturligvis op om, at han selvfølgelig skal forfølge muligheden og køre løbene i Jylland,” lyder det i en skriftlig kommentar fra holdets ledelse.

Pierre Chany ærgrer sig over, at Kelmes Hulk ikke stiller til start lørdag, men er ikke chokeret.

Max er brølstærk, men han er også stadig et ungt talent, der er ved at opdage, hvor meget kraft han egentlig rummer. Jeg tror, det kan være sundt for ham at komme over og køre nogle carbontons med hovedet under armen, så han får endnu mere hår på brystet inden sin næste stål-dyst,” siger Pierre Chany.

Og det får han brug for. Hajdukløbene er nemlig hårde, brutale og ikke mindst politiske, mener Chany.

Når han forhåbentligt gør comeback, skal Max arbejde på at finde alliancer i feltet. For der er ingen tvivl om, at de andre topryttere ser en fælles modstander i Kelmes grønne monstersprinter. Han skal finde nogen, han har et interessefællesskab med. Måske nogen fra næste geled, der ikke mener, de kan slå de absolutte topryttere i en åben slagudveksling. For hvis alle vil føre, når du angriber og alle kigger på dig, når andre angriber, bliver det svært at vinde,” siger Pierre Chany.

Løbsgeneral Nikolaj Sejergaard har modtaget afbuddet fra Max og forsikrer, det ikke får nogen konsekvenser.

Men det er selvfølgelig klart, at han skal arbejde for at øge sin anseelse i feltet. Og ligesom alle andre gør man jo blandt andet ved at sørge for at hjælpe til med at rydde op efter festerne,” siger Nikolaj Sejergaard.

Og Max selv afliver alle spekulationer om, at han er fortid i Hajdukøbene.

“I’ll be back,” skriver han til Hajduk Nieuwsblad

Posted by Bestyrelsens Medlemmer