Foreløbig trup til fredag mod NFC

Efter for første gang i lang tid at have haft en hel uge uden fodbold, er det omsider atter blevet tid til kamp. Friday Night Fodbold på Fortet mod NFC og der findes vel ikke en bedre mulighed for at få vasket tavlen ren efter vores forfærdelige indsats mod Rikken! Vi har meget at bevise, men det bliver ikke nemt mod de fysisk stærke NFC. De hænger på i subtoppen og vi havde alvorlige problemer med dem i efteråret, hvor det blev til en snæver 2-1 sejr efter at vi havde været bagud.

Truppen:

Arved
Laurits
Jannik
Louis
Skov
Asmus
Frederik
Flo
Kasper
Grøn
Teis
– og Lunen.

Foreløbig kun 12 mand men jeg regner helt bestemt med, at vi vil være 14 inden fredag. Halvdelen af truppen var med i lørdags mens vi har 6 nye som træder ind, hvilket jeg tror er rigtig sundt… Vi har brug for at revanchere os, men vi har også brug for lidt ny kræft!

Der er mødetid allerede kl. 17.00 og Laurits sørger for at medbringe de våde varer. Og så tænder vi op for grillen efter match så aftensmaden er også sikret!

Men ærede Hajduk! Vi skal tilbage på sporet fredag… Vi skal rejse os efter sidste uge og vi skal atter finde de magiske fodboldmomenter frem på Fortet. Vi skal have en af de her hektiske aftener, hvor vi alle svæver et par cm. over plænen, flyvende og i zen med fodbolden. Jeg vil have tilstedeværelse!!! Jeg vil have Hajduk igen!

Forza Hajduk!

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar