Foreløbig trup til søndag mod Hermann

Så er turen kommet til den årlige formiddags picknic i Mosen, hvor vi skal dyste mod Hermann. Vi bankede dem ud af Fortet i efteråret, men vi ved også godt alle sammen, at tingene oftest er anderledes i mosen. Men efter i mange år at have store problemer med at håndtere dem, så har vi på det seneste fået overtaget.

Hvad der dog måske mere kan blive vores sværeste modstander er os selv! Vi er skidt kørende og har sluppet afgørende mål ind til aller sidst i de seneste to opgør. Særligt ondskabsfuldt var det sidst mod Uganda, hvor de 12 kæmpende Hajdukkere måtte se sig slået 1-0 på et mål i de døende min. Det havde vi ikke fortjent! Men sådan noget kan sætte sig og vi trænger efterhånden virkelig meget til en sejr! Lad os tage den på søndag!

Truppen:

Arved
Louis
Justus
Laurits
Carlo
Keevin
Martin
Flo
Asmus
Teis
Nicolai
Rullen
– og Vitus

Foreløbig 13 mand men jeg føler mig overbevist om, at vi kommer 14 mand til start søndag morgen.

Det er en af de tidlige og vi mødes ved klubhuset på Rådvadsvej i Nordvest kl. 9.00. Vitus skylder øl og det samme gør Justus, så der burde være gode muligheder for at nyde en frokost pils i solen efterfølgende.

Men ærede Hajduk!!! Jeg vil vinde igen – og jeg vil på ingen måde tabe til Hermann! Så kom friske eller med bragende tømmermænd søndag morgen – tilstanden er lige gyldig! Bare I lover mig, at vi kæmper sammen på samme mod som sidst mod Uganda og så lige beviser overfor os selv, at vi er bedre end de seneste resultater har vist!

Jeg glæder mig!

Altid Hajduk.

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar