Truppen til i morgen mod Arctos

Så er der dømt topbrag i serie 4. I morgen aften danner Fortet rammerne om en vaske ægte gyser, når topholdet fra Arctos kommer på besøg. Et af de opgør som vi i august sad og ønskede os – muligheden for at være med i den sjove halvdel når vi nåede et stykke ind i forårssæsonen. Værsgo… Nu bliver der fuldt fortjent serveret en omgang gourmet til de sultende Hajdukkere.

Menuen består så af bjørnene fra Arctos, som vi spillede 1-1 mod i en intens og lige duel i sæsonens aller første runde. En kamp som nok mest er husket for det straffespark Ken Klister pillede for os i en vanskelig periode, hvor vi var bagud 1-0. Det var dengang og Arctos har efter en lidt ustabil start på sæsonen for alvor fundet deres tråd. Pt. er de ganske suverænt kørende i turneringen, hvor de senest vandt 3-0 over Uganda, ikke har lukket et eneste mål ind i 2018 – og nu er oppe på hele 9 sejre i træk i turneringen! Det vidner unægteligt om noget styrke, men er det ikke netop når fjenden er stærkest, at én Hajduk er bedst? Hvem skal med på jagt?

Truppen:

Arved
Louis
Justus
Jannik
Martin
Fox
Carlo
Jørgensen
Asmus
Flo
Kasper
Grøn
Munken
– og Lunen.

De 14 udvalgte krigere – og det har naturligvis ikke været nemt at vælge, da alle melder sig under fanerne til en krig som denne. Men ud fra form, taktiske overvejelser og en lille skelnen til vores kamp i weekenden mod Rikken, er valget faldet på den ovennævnte.

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken og The Fox husker at medbringe pilsner for hans MOM performance i pokalkampen mod Olympia!

Men Hajduk for helvede! Det er lige præcis det her vi igennem et par sæsoner har efterlyst. Kampe med betydning, nerve og forløsning… Vi har så absolut intet at frygte og skal i stedet gå ud og nyde de her gaver vi er så priviligeret at få serveret i vores hverdag! Et samlet Hajduk på jagt og i dans – det bliver magisk!!!

Lev Hajduk!

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar