Truppen til i morgen mod Herman

Så tager vi næste skridt i det tætte afslutningsprogram. Herman venter i Nordvest og vi skal rejse os efter vores snævre og uheldige nederlag til Hakoah. Det svinger mod Herman – vi plejer at vinde på Fortet og de plejer at finde i Mosen. Nu er kampen flyttet til kunst ved Grøndals Centret – det må være til vores fordel.

Truppen:

Asmus
Dissing
Jones
Cap
Jannik
Nicolai
Grøn
Morten Lindblom
Vitus
Mark
– og mig selv.

Jep – pt. kun 11 mand. Jeg overtager målet fra Arved. Jeg har forhåbninger om at kunne lokke Kina til at komme og så afventer jeg en forhåbentlig raskmelding fra Laurits så han også kan komme med. Ellers så tage vi det som det kommer.

Der er mødetid kl. 9.00 ved Grøndals Centret i den ende, hvor 11-mandsbanen er placeret. Det er den ende som er tættest på Borups Allé. Dissing medbringer pils for sin MOM titel sidst mod Hakoah.

Jeg glæder mig til at mødes en frisk søndag morgen. Det sker sjældent og jeg holder af det – når det nu bare ikke sker hver søndag! Holder jeg målet rent så taber vi ikke og jeg kan på ingen måder forestille mig, at vi ikke skulle score et par mål. Lad os vinde!

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer