Truppen til i morgen mod Rikken.

De kommer som perler på en snor for tiden. De store kampe! Topkampene… Denne gang skal vi ud og et smut til Valby for at dyste mod Rikken som nu er holdet med den længste winningstreak i turneringen, efter at vi stoppede Arctos i tirsdags.

Og tirsdagens kamp mod Arctos skal vi da i den grad tage med os til Valby. Sikke en præstation vi leverede og vi fortjente i den grad mere end det ene point det blev til. Rikken bliver noget helt andet end Arctos – her har vi fat i arbejderne – men vi kan alligevel bringe rigtig mange af de samme ting i spil mod Rikken. Vi slog dem 3-1 i efteråret i en kamp, hvor vi var foran 3-0 efter en lille halv time, men de har forstærket sig en del siden og har ambitionerne om at komme højere op i rækkerne, hvor klubben tidligere har befundet sig.

Truppen:

Arved
Louis
Justus
Jannik
Martin
Carlo
Kina
Jørgensen
Laurits
Asmus
Grøn
Joaquin
Teis
– og Jesper.

14 mand i truppen, hvor vi særligt på de offensive pladser har en del udskiftning siden sidst. Mest bemærkelsesværdigt er, at Joakim omsider er blevet sin skade kvit og dermed er med for første gang i sæsonen, men også at Mr. New Boots – Jesper Agerskov – træder ind i truppen efter længere fravær. To spillere med kæmpe talent, mål og støvlerne og en rigtig stærkt promilleform…

Det er en af de mere tidlige dyster og der er mødetid kl. 10.15 i Valby ved tribunen til Frem stadion. Kampen spilles på kunst. Justus medbringer øl efter sin MOM performance mod Arctos.

Og så er det værd at huske, at Rikken spiller i fuldstændig identiske trøjer som os, hvilket betyder, at vi spiller i vores blå udebanesæt. Derfor er der ingen af jer som behøver at medbringe, hverken strømper, shorts eller trøjer.

Men Hajduk – hvis kampen i tirsdags var vigtig, så skal jeg da lige love for at den her har samme prædikat. Det er så helt enormt tæt blandt de forreste og der er ikke plads til kampe, hvor vi ikke møder op mentalt og fysisk! Vi skal hive samme energi frem som mod Arctos – bruge vores kloge hoveder – og så ellers fighte os til sejr! For vi skal vinde igen…

Jeg glæder mig voldsomt!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar