Truppen til i morgen mod Sundby

Først og fremmest må jeg beklage, at truppen først bliver udtaget så sent, men for at kunne udtage den skal den jo ligesom også være der. Det er den først kommet nu – selvom jeg stadig håber på flere tilmeldinger. Vi kæmper hårdt i det tætte slutprogram og at vi kun var 11 i søndags kostede desværre også på skadeskontoen. Nu samler vi de sidste kræfter for dette flotte efterår og drager til Kløveren for at dyste mod Sundby. De ligger i den tunge ende af tabellen, men mon ikke vi får kamp til stregen i morgen?

Truppen:

Asmus
Dissing
Dan
Jannik
Nicolai
Fox
Grøn
Mark
Vitus
Lunen
– og mig selv

Igen kun 11 mand men jeg krydser alt, hvad jeg har for at Kina og måske Hjulgaard melder sig under fanerne. Der er virkelig nogle som tager et slæb disse dage og det er nok helt godt, at vi nærmer os enden på efteråret.

Der er mødetid kl. 19.15 på Kløvermarken. Vi skal spille på kunst. Vi har ingen som står for at bringe øl, så sørg lige for at have et par pilsner med i tasken. Jeg tror de smager rigtig godt efter slutfløjtet.

Jeg glæder mig til kamp! Ud i den kolde efterårsaften og dyste i Hajduk trøjen. Vi har alle chancer for at få en sejr – også selvom vi pt. er lidt forslået på mandskabet.

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer