Truppen til i morgen mod Uganda

Efter at have holdt den første fodboldfrie weekend længe, at det nu omsider atter tid for Hajduk til at skulle i kamp. Vi skal dyste mod Uganda Craines som var det første hold i efteråret der formåede at slå os i en kamp, hvor vi var kraftigt svækket af en masse afbud. Tilfældet vil være akkurat det sammen i morgen, hvor vi endnu engang er ramt af en kollektiv fodboldpause i Hajduk…

Til gengæld er vi tilbage på Fortet, hvor vi stadig er ubesejret i år og vi trænger rigtig meget til at komme tilbage med en sejr! Så svækket mandskab eller ej – Uganda kommer til at skulle slås det bedste de har lært, hvis de skal have noget med hjem fra os. Jeg forventer et Hajduk i oprør i morgen!

Truppen.

Ken Klister
Jannik Stam
Justus
Carlo
Dissing
Skov
Asmus
Nicolai
Grøn
Teis
Vitus
Big Sam
– og mig selv.

13 mand og jeg forventer ikke, at vi bliver flere. Til gengæld er der masse lækkert at bide mærke i ved truppen til i morgen, hvor comeback til Ken Klister og Big Sam naturligvis vil være trækplaster for flere at de inkarnerede Hajduk supportere. Derudover er Justus omsider blevet sin knæskade kvit og så træder jeg også officielt – om omklædt hr. Formand – ind i truppen. Hvad det kommer til at koste for det store Hajduk Cykelløb søndag må tiden vise…

Det er efterhånden så lang tid siden vi har spillet kamp, at jeg har glemt, hvem der løb med Man Of The Match sidst? Må næste have været Vitus?? Nogle må medbringe øl – der sidder sikkert nogle skyldnere derude.

Der er mødetid allerede kl 17.00, men forsøg nu alle mand at komme til tiden alligevel. Det er et vigtigt opgør for klubben – det vil være meget ærgerligt, hvis vi på denne måde lader foråret rende ud og glemmer sejrsrusens lykke! Jeg vil vinde en fodboldkamp igen – og vi 13 mand kan sagtens gøre det!

Nyd solen!

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar