Truppen til lokalbraget på fredag!

Med en sæson der lakker mod enden uden den store spænding i tabellen for vores vedkommende, er det noget af en Friday Night lækkerbisken der venter os på fredag, hvor der er lokalbrag mod B1950. Største klub med hjemmebane i Ryparken, men størst på medlemmer betyder heldigvis ikke at man er størst på banen! Det er som altid på alle fronter vigtigt, at Hajduk vinder deres kampe mod B1950… Det hører sig til og hjælper os på alle fronter!

Truppen:

Arved
Jannik
Jørgensen
Kina
Martin
Asmus
Flo
Grøn
Kasper
Teis
Alex
Nicolai
– og Lunen.

Foreløbig kun 13 mand, men jeg skal gøre mit bedste for at vi ender på 14. Mange er i truppen efter en længere fodboldpause, men jeg satser på, at det betyder en tilbagevenden med energi og stor fodboldlyst. Skrivebordssejren i sidste weekend kom på et veltimet tidspunkt, men lad os nu lige samle os på selve banen og råbe en sejr i land efter 90 min. fight…

Der er mødetid kl. 17.30 i Ryparken og jeg har på fornemmelsen, at der er en masse som skylder øl og derfor medbringer lidt af det til efter matchen.

Jeg glæder mig til en ordentlig fodboldkamp! En fredagskamp på hjemmebane på Fortet!!!

Leve Hajduk…

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar