Truppen til mod Argon

Yes! Så fik omsider os en fortjent sejr! Og så endda en af de helt store. 12 Hajdukkere slog således sent i går aftes Sundby med hele 8-2 på en flot belyst kunstbane i Kløvermarken. Der var gået noget tid siden sidste sejr og det var forløsende – ikke mindst for den store fanskare som tog turen til Kløveren. Stor tak til Joakim, Cap. og Frederik Konradsen for solid vokal opbakning hele vejen igennem. Lunen scorede 3, Vitus og Grøn 2, mens Dan stod for det bedste – og hans karrieres bedste – da han bankede den op i krydset langt ude fra.

Og så skal vi ellers bare åbne op for det sidste kapitel i år. Lørdag bliver en stor dag med masser af Hajduk selvskab, masser af mad og masser af fest. Først gælder det dog vores venner fra Argon! Og lad os blive enige om, at festen lige bliver den tand bedre, hvis vi slutter af med en sejr!

Truppen:

Arved
Dissing
Louis
Kina
Dan
Carlo
Scott
Jannik
Nicolai
Tue Deep
Frederik Munch
Laurits
Grøn
– og Lunen.

Ja – når der gøres klar til fest, er der pludselig et hav af Hajdukkere at vælge imellem. Sådan! Først og fremmest når både anfører Helms og Frederik at få sæsondebut, mens Arved træder tilbage ind i kassen efter to kampes fravær. Og så er det selvfølgelig bemærkelsesværdigt, at efterårets anfører – formanden – ikke er med, men hans krop er simpelthen blevet slidt op hen over de sidste par kampe! Flot indsats og et fortjent hvil!

Der er mødetid kl. 10.15 på Fortet. Scott, Mark og Dan husker at medbringer pilsner. Efter kamp serveres der smørrebrød i Ryparken, hvorefter turen går til Amager og den evige fest!

Men Hajduk! Lad os vinde den sidste kamp og slutte et flot og mindeværdigt efterår. Det var så rart at vinde i går, så lad os gå på ferie med 3 point.

Leve Hajduk fest…

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer