Truppen til sæsonens sidste kamp i morgen.

Så folkens – vi er nået til sæsonens sidste opgør! Jeg skal ikke ligge skjul på at jeg tilbage i april måned havde håbet på en thriller denne aften, men vores dukkende formkurve i slut april og maj ville fortælle en anden historie. Ikke desto mindre skal vi have sluttet sæsonen rigtigt af og det gøres kun med en sejr! Jeg synes simpelthen det var så dejligt at vinde igen da vi slog B 1950 for en uges tid siden. Lad os gentage kunststykket…

Truppen:

Arved
Jannik
Justus
Louis
Jeppe
Laurits
Kasper
Teis
Grøn
Nicolai
Rullen
– og Joakim

Akkurat som i sidste runde kun 12 mand, men det klarede vi jo så fint! Jeg arbejder dog ihærdigt på at finde en mand eller to mere.

Der er mødetid senest kl. 18.00, men vi er flere som vil være til stede i Kløvermarkens Cafe fra kl. 17.00 for at se åbningskampen til VM. Efter kampen griller vi mad og får kåret årets spiller, mens vi også har et par vigtige nyheder vedr. den kommende sæson i Hajduk.

Jeg glæder mig til en sidste omgang bold inden sommerferien sætter ind!

Altid Hajduk – for Danmark!

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar