Truppen til Sorana brag…

Så er der atter midtuge kamp og vi skal et smut til Valby. Her venter altid uforudsigelige Sorana, som når de stiller med stærkeste hold kan slå alle – men som også har det med at være offer for en del afbud internt. Vi mødte dem i efteråret da de var aller bedst, hvilket resulterede i en hæsblæsende fodboldkamp med to angrebslystne hold som endte 4-4. Lad os lave lidt om på det og tage en sejr på onsdag…

Truppen:

Arved
Kina
Carlo
Martin
Jannik
Louis
Jørgensen
Fox
Skov
Asmus
Flo
Grøn
Frederik
– og Vitus.

Efter et par kampe med lidt for mange afbud til min smag er der pludselig et hav af Hajdukkere som ønsker at komme i gang. Hele 18 mand har meldt sig klar og derfor må nogle altså side over.

Der er mødetid kl. 18.30 ved Tribunen på Frem stadion – kampen spilles på Kunst. Louis medbringer lidt pils efter han MOM indsats mod NFC.

Men efter 3 kampe uden sejr, så er det altså på tide, at vi tager 11 sejr i sæsonen! Jeg trænger til at kalde en sejr ind igen!!! Vi ved at vi kommer til at slås for de 3 point til det sidste, men det er nu, hvor tingene ikke helt spiller, at vi skal vise vores værd! Lad os stå sammen og finde tilbage på sporet Hajduk.

Alt det bedste – for verden og for Hajduk!

Coach.

Posted by Henrik Stærke

Skriv et svar