Træneren har udtaget holdet til i morgen.

Så er vi tilbage i sædvanlige turneringsrammer og tager imod de så bekendte folk fra Olympiakos. Subtop mod bund og vi skal selvfølgelig gøre alt for at sikre os 3 point mere til kontoen. Men Olympiakos kommer med ny tro på tingene og akkurat som med Iben, så har de det med at drille os alt for meget. I sidste sæson slog de os og i efteråret var vi bagud med 2-0 ved pausen, men formåede trods alt at hive sejren hjem med hiv og sving. Vi SKAL være der fra start Hajduk!!! Lad os nu komme ud med en fælles mission – en mission som handler om, at vi bestemmer på Fortet og at vi på ingen måde har tænkt os at blive en del af Olympiakos overlevelsesmission! Jeg magter ikke, at vi smider noget i de her opgør!

Truppen:

Arved
Louis
Jannik
Carlo
Martin
Kina
Jørgensen
Asmus
Kasper
Flo
Skov
Teis
Munken
– og TW.

Dejligt med en god gruppe som ikke var ude og kæmpe i går og på den måde undgår vi forhåbentlig alt for meget træthed. Derudover selvfølgelig lækkert at have TW tilbage i truppen!

Men Friday Night Fodbold Hajduk!! Kom ud og stødt jeres kammerater! Der er mødetid for truppen kl. 18.30 og kickoff kl. 19.30. Det er så vigtigt, at vi holder fast i de her turneringskampe, så vi kan blive ved med at være med, hvor det er sjovt og spændende!

Forbered jer på kamp!!! Jeg er klar…

Forza Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar