Truppen mod Arctos

Så er det atter blevet weekend og dermed tid til en Hajduk trup. På søndag skal vi nemlig igen i vælten og for første gang i den her sæson mod nogle gamle kendinge. Arctos har vi nemlig mødt i tidligere tider i serie 4, hvor begge opgør er endt uden vinder og med 1-1 som resultat. Det bliver stensikkert et tæt opgør på søndag!

Truppen:

Arved
Asmus
Dissing
Carlo
Dan
Jannik
Kina
Cap.
Johan
Joakim
Teis
Grøn
Silke Lindblom
– og Vitus

Ganske vidunderligt med en fuld trup, hvor trænerteamet endda kan lade støvler, knæbind og iprener blive hjemme. Vær at bemærke er, at Cap. er tilbage og får sæsondebut for 11-mandsholdet, mens Lindblom også blot spiller sin anden kamp i år efter sin flotte debut i 1. runde. Jeg takker for god tilmelding!!!

Der er mødetid kl. 10.45 i Kløvermarken og kampen spilles på græs. Jeg husker, at Arved var en del af en kombineret MoM sidste gang, så der skulle være pilsner til efter kampen.

Og så lader det jo til at blive en flot dag med sol og små 20 g. Så ingen undskyldninger for ikke at komme ud og støtte Hajduk i, hvad der bliver et meget interessant opgør. Håber vi ses!

Forza Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar