Truppen mod FC Silenus

Så er det igen tid til søndagsbold, når vi skal en tur på “udebane” til Fortet og møde ubekendte FC Silenus. De har foreløbig sikret sig 7 point og har spillet samtlige kampe tætte – senest tabte de 1-3 til Amandas Sønner.

Hvad angår os selv så kommer vi ovenpå en hård fight mod Dankurd, hvor vi i den grad havde fortjent at få et kryds. Måske ikke for spillet men for den kæmpende indsats og de ting som gik imod os undervejs. Nu trænger vi til en sejr og selvom det bliver rigtig svært på søndag så er det helt bestemt det vi sigter efter.

Truppen:

Arved
Dissing
Asmus
Dan
Jannik
Louis
Johan
Teis
Mark
Winding
– og mig selv.

Altså – foreløbig kun 11 mand, men jeg satser selvfølgelig at flere melder sig til i løbet af de kommende dage. Og så lad os lige løbe navnene igennem… Kan I se det? Den er god nok… Louis Flyvholm er tilbage i truppen og vi glæder os alle til at se ham igen!

Der er mødetid kl. 10.45 på Fortet og jeg er faktisk ikke helt bekendt med, hvem der sidst blev MOM – men vedkommende medbringer naturligvis pilsner. Jeg har ikke mulighed for at nå frem til Fortet før lige omkring kampstart og derfor styrer Mark slagets gang i omklædningen.

Men jeg glæder mig til en ny match og glæder mig til at se jer! Lad os få en sejr. God weekend indtil da…

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar