Truppen til fredag mod Dankurd

Det er lykkes!! Så flot at vi har formået at samle en trup til denne kamp som så længe lignede en aflysning. Okey – truppen er måske ikke optimal og vi kunne stadig godt bruge et par ekstra Hajdukben, men jeg er alligevel fuld af begejstring. Ikke mindst fordi vi i søndags måtte acceptere at fodbolden blev taget fra os, da Arctos pludselig ikke kunne stille hold. Naturligvis på en dag, hvor Hajduktruppen var særdeles komplet.

Dankurd er endnu en ubekendt modstander som tilsyneladende går hårdnakket efter oprykning. De er kommet flot fra start til trods for bump på vejen som da de f.eks. blev frataget sejren mod Hakoah. Rygterne går på, at det skyldtes brug af ulovlige spillere. Det bliver et strålende møde…

Truppen:

Arved
Kina
Carlo
Dissing
Justus
Cap.
Jannik
Nicolai
Alexander
Hjulgaard
Teis
Mark
Lunen
– og mig selv

Jep – 14 mand… Men skulle vi finde en enkelt mand mere så træder jeg ud af truppen og efterlader de smertestillende i skabet til en anden god gang. Særligt værd at bemærke er naturligvis, at det er lykkes at hente Justus ind til dette fredagsbrag, mens det lader til at blive sæsondebut på 11-mands for både Cap. og Hjulgaard.

Mødetid er kl. 1715. i Ryparken og dem som skylder øl husker at medbringe. Der må være nogle kasser derude.

Men venner – det er Friday Night fodbold på Fortet!!! Byen flyder af pilsner og Hajduk profilen Joaquin spiller op på Pinden i et late night show senere på aftenen. Vi er et par stykker som lader en større middag og et fadølsanlæg vente på sig for at være med til braget her, men det siger jeg egentlig mest for at fortælle, at vi er hurtigt ude af røret efter kamp og at vi så senere kan opstøves på Pinden.

Jeg er så glad for, at vi skal spille! Og jeg glæder mig til kamp!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar