Truppen til fredag

For få timer siden blev der for sidste gang i denne sæson spillet 7-mandsbold. Og ja – Hajduk sluttede af med et brag og en 6-1 sejr over Valby. Lunen x 2, Winding x 2, Asmus og så ikke mindst et mål og et comeback til vores anfører Tue Deep. Det ligner oprykning! Dog ikke 100 % bekræftet.

Det betyder, at vi nu kan rette fuldt fokus mod de resterende 11-mandskampe – for de kommer tæt i de kommende uger. 4 stk. indenfor de næste to uger inden vi har en uges fri op til sidste kamp og afslutningsfest.

På fredag får vi fornemt besøg. Det er nemlig topholdet Pan Fodbold som gæster Fortet til Friday Night Fodbold og jeg tror det bliver en vidunderlig fodboldkamp. Det bliver svært og er måske det bedste hold vi har mødt i meget lang tid – en god lille udfordring for en sulten Hajduk klub.

Truppen:

Arved
Kina
Asmus
Cap.
Dissing
Carlo
Jannik
Fox
Laurits
Grøn
Alexander
Lindblom
Lunen
– og Vitus

Puha – sikke et hold! Fuld trup som jo er spækket med talent, vilje og flotte kroppe. For det første er det simpelthen for spændende og lækkert, at vi på fredag har samtlige strikers klar – hvordan får vi bragt det bedst i spil? Og så er der ikke mindst sæsondebut til Fox! Dælme dejligt at have dig med igen!

Der er mødetid kl. 17.15 på Fortet og jeg medbringer pilsner efter min strålende MOM performance sidste vi spillede.

Jeg glæder mig simplethen så meget! Der er gået alt for lang tid siden sidste match, vi har fuld trup og vi skal møde topholdet. Det kan gå hen og blive en af de helt magiske aftener på Fortet! Lad os mødes fokuseret og med stor lyst på liv og bold, så er jeg fuldstændig overbevidst om, at vi kan knække Pan Fodbold.

Et evigt Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar