Truppen til i morgen mod B 1960

Jeg synes det har været en besynderlig start på 2019 for Hajduk SPuL. Vi har på mange måder slået tilbage på det meget stramme efterår – med et 7-mandshold som topper rækken og som i går vandt en stensikker 4-1 sejr i topkampen mod Nørrebro United, og med 11-mandsholdet som har hentet nogle flotte sejre og spillet nogle gode kampe. Men vi er også troppet op til deciderede afklapsninger! Den sidste af slagsen var søndags mod Egedal og det der med at tabe 9-1 og 13-0 er ikke noget jeg betragter som en del af hverdagen i Hajduk. Det skal vi hurtigst muligt væk fra – sil-vous-plait!

Så er det jeg skæver med spænding på morgendagens modstander B 1960, som jo må siges at være rækkens suveræne tophold. Hvad venter os så forude? Skal vi gå og frygte endnu en afklapsning? Mærkeligt nok synes det at være en tanke som er begyndt at snige sig ind – som et ukendt og fremmed aspekt af fodboldtilværelsen, da det ikke tidligere har været noget vi kalkulerede med. En infektion i selvtilliden…

Men – der findes en kur mod alt! Som når søvn heler tømmermænd og elskov heler hårtab – så vil infektionen også forsvinde, hvis vi ryster de frelste sønner fra B 1960 i morgen! Vi er selv så langt fra den frelste målstreg som B 1960 har kridtet op med bibelsk præcision – men bare tanken om at have muligheden for at lave numre med dem giver mig fornyede kræfter…

Truppen:

Arved
Martin
Asmus
Jannik
Dan
Tue Deep
Nicolai
Joakim
Alexander
Tobias
Laurits
Teis
Lunen
– og mig selv…

14 Hajdukkere klædt i rød/sorte striber klar til kamp! Særligt værd at bemærke er tilbagekomsten af Laurits som er vendt tilbage fra Down Under og at vores nye signing Tobias spiller sin anden kamp på kort tid. Da jeg ikke selv er 100 % fit bliver jeg måske afløst af Prasant, men stiller ellers op med støvler og forbinding.

Der er kampstart kl. 18.00 på Fortet og vi mødes derude kl. 17.00. Lad os ses til tiden, så vi ikke bliver presset på den front. Vi mødes foran omklædningsrummet som vi deler med B 1950. Jeg er ikke helt med på, hvem der fik æren af MOM mod Egedal men vedkommende husker naturligvis pilsner.

Men drenge – vi går en stor Hajduk weekend i møde! Kamp og Hajduk Cykelløb… Er der nogen som møder op til cykelløbet med en inficeret selvtillid? Det tror jeg ikke… For vi egner os slet ikke til at tro på andet end at vi kan det hele. Vi er stærke nok til at være, hvor vi er!!!

Glæder mig til i morgen!

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar