Truppen til i morgen mod Egedal.

Sørme om vi ikke er så heldige at få serveret Friday Night fodbold for anden uge i træk. Hvor vi i sidste uge stødte ind i kendinge i form af Nørrebro Bk, så er morgendagens modstander ganske ubekendte. Egedal Boldklub er oprykkere og er som vanligt for oprykkere i vores række kommet rigtig fornuftigt fra start. Kun et nederlag som er kommet til topholdet fra Nordhavn – men det er også værd at bemærke, at samtlige deres opgør synes tætte!

Truppen:

Arved
Jeppe
Jannik
Dan
Asmus
Kasper
Laurits
Nicolai
Konradsen
Teis
– og mig selv

Akkurat som i sidste weekend så er vi pt. kun 11 spillere – inkl. mig selv. Jeg håber dog, at det når at ændre sig frem mod i morgen, hvilket jo heldigvis var tilfældet sidst. Der er måsker om spillere som Antoine, Skov, Sam og Hjulgaard, så der er stadig et fint håb for en bred Hajduk trup i morgen!

Der mødetid kl. 17.00 på Fortet og Jeppe giver pilsner efter sin flotte MOM performance sidst. Derudover griller vi naturligvis igen – så er I interesseret i en hotter, så husk at overføre 20 kr. til Arved.

Vi kommer undertippede ind til den her match Hajduk! Egedal forventer kun en sejr – men vi kan snyde dem! Vi er så gode til at skabe magiske, intense og sjove fodboldkampe på fredagens aften og det skal vi holde fast i – styre imod igen! Jeg glæder mig til atter at kæmpe med jer – for Hajduk!

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar