Truppen til i morgen mod Hakoah

I fredags spillede vi mod rækkens tophold og minsandten om vi ikke gør det igen i morgen. Pans pointtab mod os betød, at Hakoah i weekenden med en sejr kunne rykke forbi Pan og det gjorde de med en sikker 4-1 sejr over Amandas Sønner. Hakoah ser stærke ud og kommer til Fortet – i deres øjne deres Fort – og kommer med en samlet pakke af selvtillid og god form. Det er vores sæsons helt store lokalbrag og jeg er overbevidst om, at der bliver fart over feltet i morgen!

Truppen:

Arved
Carlo
Dissing
Asmus
Johan
Louis
Jannik
Nicolai
Hjulgaard
Grøn
Scott
Vitus
– og Lunen

Sidste mand bliver enten Cap. eller Mark. Cap. døjer med en småskade, så jeg afventer for at se om han når at blive klar. Ellers en del justeringer siden i fredags, men det betyder forhåbentlig friske ben og kræfter. For kræfter brugte vi nemlig rigtig mange af mod Pan, hvor vi særligt i 1. halvleg spillede en herlig omgang fodbold. Samme formular bestræber vi os på at finde frem i morgen men det kræver, at vi møder op med samme fokus og iver som i fredags. Det er nemmere sagt en gjort – men lykkes det, er jeg sikker på, at vi få endnu en lækker fodboldkamp at spille.

Der er mødetid kl. 18.30 på Fortet. Jannik medbringer lidt pils ovenpå sin flotte indsats i fredags…

Bortset fra at vi ikke lige hiv sejren en 2-1 sejr hjem i fredags, så var det en særdeles lækker fodboldoplevelse. Lad os få endnu en af dem når vi mødes på Fortet i morgen!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar