Truppen til i morgen mod Rikken.

Efter en friweekend for 11-mandsholdet, er det nu heldigvis atter tid til at komme i kamp. En vaskeægte revanchekamp! Kan I huske, hvad der skete i foråret, da vi mødte op i Valby en tidlig weekend dag i en bagende sol? Rikken flåede os i, hvad der utvivlsomt var vores mest rædsomme indsats i hele sidste sæson. Jeg kan ikke huske, hvad den endte… 3-0, 4-0 eller 5-0? Jeg kan bare huske, at det var elendigt og at opgøret kom ovenpå en virkelig god kamp og derfor også var lidt af en overraskelse for mig.

Rikken var tæt på at rykke op sidste år og går benhårdt efter det igen. Lad os få den revanche – og vise alle i vores række, at vi ikke bare er et hold som skal passeres!

Truppen:

Arved
Louis
Jannik
Dan
Kina
Skov
Tue
Laurits
Flo
Frederik
Asmus
Alex
Joakim
– og Rullen

For første gang i denne sæson er der rigtig mange som kan spille kamp, så det er jo lækkert for jeres træner. Der er sæsondebut til spillere som Laurits og Skov, mens f.eks. en Rullen får chancen efter at have imponeret og scoret for 7-mandsholdet. Der er nogle stykker som ikke kommer i aktion, hvilket selvfølgelig er ærgerligt men der skal nok komme andre muligheder i løbet af sæsonen.

Det er late night show på Fortet og der er mødetid kl. 20.00 og kampstart kl. 21.00! Det er et perfekt Hajduk tidspunkt, og jeg forestiller mig en af de her magiske aftener i spotlyset, hvor vi rammer vores bedste og sender et paf Rikken retur til Valby uden at de helt kan gennemskue, hvad der ramte dem.

MoM fra sidst – Kasper – kan desværre ikke være med denne gang, så ta´ en pils med i tasken, hvis I har behov for sådan en efter kampen.

Jeg glæder mig til kamp! Jeg vil gerne i fodboldkrig mod Rikken…

Leve Hajduk…

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar