Truppen til i morgen mod Sorana.

Så er tiden kommet til aller sidste dyst i Hajduks tiende år… Måske året, hvor Hajduk har skrabet færrest point ind nogensinde. Alligevel føler jeg, at vi kan få ind til denne sidste kamp med oprejst pande efter en hæderlig sæsonafslutning – og ikke mindst med mindet om, at vi så absolut intet har at tabe i morgen. Vi var bagud 3-0 efter 20 min. mod Sorana for en måned siden da lyset gik og KBU besluttede sig for, at kampen skulle spilles helt om. Nøøøøj, hvor kunne det være sjovt at snuppe pointene nu…

Truppen…

Arved
Justus
Skov
Jannik
Kina
Jeppe
Dan
Tue
Laurits
Asmus
Rullen
Joaquin
Johan
– og Konradsen.

En fuld trup, hvor vi har flere stærke folk tilbage efter fravær. Justus, Skov, Kina, Dan, Tue, Laurits og Joakim er således nye ansigter, hvilket er meget stærkt i dette tætte afslutningsprogram. Nogle vil måske skue efter vores energiske argentinger German som meldte sig til kamp igen efter sidst, men han døjer desværre med et ømt knæ.

Der er mødetid kl. 18.30 på Fortet i morgen – El Marko medbringer pilsner!

Lad os snyde dem i morgen! Vi har alle chancer for et vaske ægte Hajdukkup og det ville kunne skabe nogle herlige scener en kold mandag aften i Ryparken. Kom friske i sind!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar