Truppen til i morgen mod Sorana

Sidste fodboldoplevelse i Hajduk 11-mands regi var unægteligt en af de mere tunge af slagsen. 7-0 nederlag til oprykkerholdet Egedal, som bestemt var dygtige, men som også var et hold vi havde slået sidste sæson! Et såkaldt kollaps… Derfor blev der også lige snakket lidt ekstra fodbold efter slutfløjtet – for trangen og lysten er stor til at få ændret på tingene. Jeg tror hele tiden på, at vi kan ændre det… Det vender for Hajduk på et tidspunkt, men det kræver opbakning til de mange Hajdukkere som slider sig igennem nederlag for nederlag i tiden! De har brug for deres holdkammerater…

Nu skal vi et smut til Valby, hvor stærke Sorana (skinke) står klar. De er dygtige og vi har haft nogle vanvittige og energiske dueller mod dem. De kan på deres gode dage slå alle i rækken og har indtil nu altid mødt stærkt op når netop Hajduk er modstanderen. Vi skal genfinde os selv i morgen – rejse os – men det kræver mod og vilje og det håber jeg alle er med på!

Truppen:

Arved
Skov
Jannik
Dan
Jeppe
Tue
Fox
Rullen
Frederik
Joakim
Teis
Nicolai
– og mig selv.

Foreløbig 13 mand inkl. mig selv, men jeg arbejder stadig på at finde en mand eller to mere. Desværre pådrog både Laurits og Kasper sig skader i fredags, hvilket koster afbud fra deres side – til gengæld vil folk bide mærke i, at Fox er vendt hjem fra sin rådvinsbarsel – samt at vi igen har vores anfører med blandt de udvalgte… Som sendt frem himlen!

Der er liidt tidligt kick off på en hverdag – kampen starter allerede kl. 18.00. Mødetid er derfor kl. 17.00 ved Tribunen til Frem stadion. Kampen spilles på græs! Atter engang er MoM fra sidste gang ikke med, så hvis der skal drikkes pils, så må I selv medbringe…

Men Hajduk – det begynder at spidse en anelse til – hvilket vi skal huske at sætte pris på. Vi har alt at vinde lige pt. – der er hele tiden noget på spil og hvert et mål tæller meget. Vi trænger til succes og kan kun blive ved med at knokle på i håb om udbytte! Lad os overraske i morgen!

Altid Hajduk…

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar