Truppen til lokalbraget i morgen.

Sæsonen rulle lystigt videre og Hajduk fik for alvor sat skub under målene i går, da 7-mands heltene dystede mod Beatum på Fortet. 4-4 i hvad der efter sigende skulle have været en intens og hektisk kamp med røde kort og et Hajduk comeback som blev fuldendt med en scoring i overtiden. Jeg er overbevist om, at der vil komme flere og flere fans på lægterne med tiden.

Mål skulle vi også meget gerne få sat ind på kontoen i morgen, når 11-mands holdet åbner op for det klassiske opgør mod B.1950. Kampen om Fortet og uden tvivl en kamp som vi gerne skal have noget med fra. Vi vandt overbevisende i foråret, men de skulle efter sigende have været ret aktive på transfermarkedet, så det bliver spændende at se, hvad de har at byde på. For B. 1950 er kampen i morgen deres sæsondebut.

Truppen:

Arved
Louis
Jannik
Jeppe Bank
Dan
Frederik
Kasper
Tue
Løppenthin
Teis
Lunen
Konradsen
– og mig selv.

13 inkl. mig selv og Konradsen er jo ikke ligefrem helt optimalt og jeg håber på, at vi kan hive en ekstra mand eller to ind. Jeg ser helst ikke, at jeg skal være en del af truppen da jeg kun kan vogte målet og havde en del drops til træningen i mandags!! Sååå – husk at halve kampe også kan bruges til noget pt… Når det er sagt, så har vi atter engang en slagskraftig trup og vi går 100 % efter sejren i morgen!

Jeg mener Arved smuttede med MOM titlen selv, så han kan passende sørge for de kolde øl han så fint understreger ved lov og orden. Og husk at der er mulighed for en grillet dog efter kampen når grillmesteren åbner op for godterne – husk at tilmelde jer spisning til netop Arved, hvis I kan være med.

Ellers blot at sige, at jeg glæder mig rigtig meget til at kæmpe med jer igen! Lad os få Hajduk på kontoen!

Leve SPuL.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar