Truppen til mandag mod Herman

Lad mig slå fast med det samme – jeg er videre fra i torsdag og jeg glæder mig meget over, at vi allerede nu på mandag får chancen for at revanchere os! Vi er en god håndfuld der var med i torsdags som er med igen og vi skal bruge de friske Hajduk kræfter til at tage et nyt afsæt og sætte alt ind på at banke Herman tilbage til Mosen uden point!

Truppen:

Arved
Dan
Carlo
Louis
Martin
Jannik
Asmus
Nicolaj
Grøn
Suave
Teis
Lunen
Alexander
– og mig selv

Fuld trup og det gør mig ekstra glad, at alle i truppen er det jeg vil kalde velkendte navne. Der er sæsondebut til store navne som Louis, Grøn og Suave, mens alle andre tidligere har været i aktion. Jeg synes det ser stærkt ud og rammer vi vores niveau har vi alle muligheder for at kæmpe os til vores anden sejr i dette forår.

Der er mødetid kl. 12.30 på Fortet. Vi skal igen finde et omklædningsrum inde ved caféen, så vi mødes ved indgangen til hovedbygningen. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke ved om der blev kåret en MOM sidste gang? Jeg fik i hvert fald ikke stemt, da jeg måtte haste videre efter kampen. Til gengæld har jeg meget lyst til at give øl så jeg medbringer en ramme…

Jeg glæder mig meget til at revanchere vores klub, vores navn og vores egen forståelse af os selv som fodboldspillere. Det bliver ikke nemt mod Herman – det ved vi af erfaring alt om. Men jeg vil møde og se en Hajduktrup med ild i øjnene og lyst til fodbold – i samme grad som på livet og som på kvinden!

Vi ses mandag!

Leve Hajduk.

Coach.Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar