Truppen til på lørdag mod Volvox.

På lørdag blænder vi op for, hvad der meget nemt kan blive en af de der helt store dage i Hajduks historie. Som da Jens steg til vejrs i overtiden – mod de forbandede Sydsiden – og pandede en udligning til 3-3 i kassen efter, at vi 20 min. før tid havde fået et rødt kort og var bagud 3-0! Eller som da vi drog mod Frederiksberg på kampdag 1. maj og skulle dyste mod CBS Sport, hvor Matias Winding skrev sig ind i historien som målscorer i vores vigtigste 2-0 sejr nogensinde…

På lørdag er der skelsættende kamp i bunden af serie 4, P 12 17/18, hvor et kriseramt Hajduk SPuL møder et kriseramt Volvox i kampen for overlevelse. Begge mandskaber har lidt gennem hele sæsonen og lytter man lidt på vandrørerne, findes der masser af saftige historier at dykke ned i.

Volvox har blandt andet været tæt på udelukkelse fra rækken, da de med to udeblivelser befinder sig på kanten af kløften – og med en trejde ifølge § 10,3 i KBU´s turneringsreglement tvangsudtrækkes af turneringen. Faretruende for en klub med en hæderlig historie tilbage fra 1989… Dog har de et modsvar i form af noget så kostbart som en nutidig sejr og en fuld trup, hvilket er mere end, hvad Hajduk SPuL har kunne præstere.

Derfor var det også en tydeligt presset Hajduktræner som her til aften for første gang i historien nægtede at udtale sig til hans eget organ – Hajduk News. Trænerteamet har læst skriften på væggen efter, at Formand Asmus Gamdrup pludselig valgte at drage til Nepal for at vandre tanker og problemer på plads. Hvis Volvox står på kanten af kløften, så gør trænerteamet i Hajduk SPuL det så sandelig også! Et point og fire mål i 9 kampe taler vist sig eget tydelig sprog, og vi ved fra andre kilder, at Hajduk  igen virker hårdt presset på mandskab til lørdagens kamp. Truppen skulle pt. bestå af 10 spillere plus én mand som vil komme engang efter pausen. Vi kan dog bekræfte at dette er navnene på de 10 1/2 spillere:

Konradsen
Kina
Bank
Grøn
Skov
Deep
Rullen
Munken
Florang
Goethe
og Lunen/

Hvis det blot ender med at være disse – så ellers talentfulde Hajdukkere – der stiller til start lørdag, så virker det pludseligt helt naturligt, at det er svært at få en kommentar ud af trænerteamet.

Et bud på en vinder af kampen, skal nok også findes hos det af holdene som bedst formår at håndtere denne enormt pressede periode. Det bliver spændende at følge i de sidste timer frem mod kampstart – mens det under kampen bliver værd at ligge mærke til, hvem af holdene som kender sig selv bedst på banen – og hvem der først bliver trætte…

Der er kick off i Lersøparken kl. 13.00 – truppen møder ind en time før. Kampen spilles på græs og der forventes et mindre antal tilskuere. Dem der skylder øl sørger for at medbringe det de mangler at dele ud.

Leve Hajduk.

Hajduk News.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar