Truppen til på søndag!

Yes mann! Så står vi der altså igen – vinduet åbner sig, muligheden for frisk luft på Fortet er lige der fremme. Sæsonen 2018/2019 sættes i gang på søndag! Det glæder jeg mig meget til… Jeg glæder mig til en ny sæson som jeg tror bliver anderledes end den sidste, og hvor jeg håber og stræber efter at finde glæde, lyst og begejstring ved Hajduk og fodboldspillet.. Jo – og så lige, at vi overlever i serie 4.

For det er lang tid siden, at vi er gået ind til en sæson med så smal og presset en trup. Jeg har efterhånden givet udtryk for det i diverse mails, men jeg håber vitterligt, at vi bruger det til at rykke sammen os der stadig er her. Vi kommer til at skulle slås som løver for point og vi skal vende os til ikke at gå på banen som favoritter. Vi skal stå sammen, have humøret med i modvind og sikre, at vores klub forbliver i serie 4.

Truppen til søndag.

Arved
Jeppe Bank
Kina
Asmus
Fox
Frederik
Tue
Flo
Nicolai
Joakim
Lunen
– og mig selv

12 stk – inklusiv mig selv som er en gardering for Arved på målet som så kan smutte i marken. Derudover håber jeg, at vi også får Teis til rådighed. Men 12-13 stk er slet ikke dårligt i min optik og måske et antal vi skal vende os til og som jo så i øvrigt heller ikke er noget vi ikke har prøvet før. Vigtigst er alt er os selv – os der er der – og der er meget stærke navne i mellem.

Vi skal dyste mod FC Nordhavn som rykkede op via 1. pladsen i serie 5 sidste år. Har set et enkelt opgør med dem fra sidste sæson, hvor deres kamp i pokalturneringen mod Vigerslev fra serie 1 blev vist direkte på nettet. Ja – altså Nordhavn vandt kampen 3-1, men vi har jo også selv slået højere rangerende hold ud tidligere! Stærke fysiske, hurtige i omstillingerne og skarpe foran mål – sådan husker jeg kampen bedst. Og så er jeg iøvrigt ligeglad med dem!

Vi mødes kl. 9.00 på Fortet! Der er kickoff kl. 10.00 og mon ikke Arved sørger for kolde frokostøl til efter kampen. Jeg husker ihvertfald intet om, hvem der evt. skulle skylde øl.

Bered jer på kamp Hajduks! Vi går en stor sæson i møde og jeg glæder mig voldsomt…

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar