Truppen til rivalbrag mod Nørrebro Bk.

Ovenpå sidste uges tætte program har 11-mandsholdet nu haft en god uges pause til at samle kræfter. Forhåbentlig vil det være synligt, når vi i morgen brager ind i Nørrebro Bk. – for vi brager nemlig som regel ind i dem! Opgørerne mod Nørrebro Bk. plejer at være hæsblæsende og er med tiden gået hen og blevet en af sæsonens vigtigste kampe. De føler Fortet er deres – men der tar de jo fejl – og de kommer ofte med en “særlig attitude”, som gør disse kampe intense og uforglemmelige. Jeg føler mig overbevist om, at det samme er tilfældet i morgen!

Truppen:

Arved
Dissing
Asmus
Dan
Carlo
Tue
Munch
Joakim
Nicolai
Grøn
W.Mark
Alexander
– og Lunen.

Dejlig trup som pt. lyder på 13 mand, men den 14 mand er til stede i kulisserne. Det bliver enten Cap. eller mig selv som træder ind i truppen, så med mindre vi skulle få nogle utilsigtede afbud, så er vi 14 mand i morgen. Det er så vigtigt!

Vi mødes kl. 12.30 ved hovedindgangen til kantinen, da vi skal finde et omklædningsrum derinde. Tue tordenstøvle medbringer pilsner efter sin MOM performance mod NFC sidst vi var i aktion.

Jeg glæder mig meget til den her kamp Hajduk! Vi har alle muligheder for at sikre en herlig søndag eftermiddag og et godt resultat. Men det kræver, at vi giver os selv til hinanden – at vi er tilstede sammen! Ellers tromler de over os…

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar