Truppen til søndag mod Amanda

Den strålende sæsonstart forsatte i onsdag, hvor Hajduk 7-mands slog HB 1-0 og dermed tog sæsonens anden sejr i træk. Jeg var så heldig at være på tilskuerpladserne i, hvad der må betragtes som en sand arbejdssejr. Det er som om Hajduk er trukket i arbejdstøjet her i den nye sæson og ligesom det meste andet tøj, så klæder det os faktisk ret godt… Pt. topper Hajduk rækken!

Nu vender vi blikket mod 11-mands, hvor vi står overfor endnu en ukendt modstander i form af Amandas Sønner. Gad vide, hvor mange sønner hun har hende Amanda? Hun lader i hvert fald til at have kontakterne i orden på Amager, for det er første gang i Hajduks lange historie, at en Kløvermarks kamp spilles på deres kunstbane. På banen har Amanda også vist sig frem og har I deres to første kampe hentet maksimum point… Ingen tvivl om, at der venter os en hård test søndag!

Truppen:

Arved Twins
Dissing
Gamdrup
Jannik
Dan
Laurits
Joaquin
Grøn
Alexander
Lunen
Vitus
– og Kina

Pt. har jeg kun valgt at udtage 12 spillere. Vi er med sikkerhed 13 mand, da Mark vil træde ind i truppen, hvis ikke der kommer flere tilmeldinger – men vi håber, at kunne lokke et par tilmeldinger mere ud af jer.

Men sikke en trup! For anden runde i træk, hvad jeg vil kalde en ægte Hajduk trup, hvor jeg med stor tilfredshed kan se flere gengangere. Vi ved hvor meget det betyder… Og så er der altså store comebacks til Vitus og Kina, mens profiler som Dan, Alexander og Lunen får sæsondebut. En trup med kæmpe talent og potientiale – så skal vi også udleve det!

Kampen spilles i Kløvermarken på kunst og vi mødes derude på søndag kl. 15.00. Joakim medbringer pilsner efter sin MOM-performance mod Sporting 43.

Der venter os en stor kamp Hajduk – og jeg glæder mig enormt. Vi har fået lige præcis den sæsonstart som vi havde brug og vi skal tage den videre med os. Vi har alle chancer for det søndag, hvor vores egen største modstander måske nok er os selv. For selvom vi ser stærke ud så er der lang vej til sejr med Amanda! Lad os spille med samme glæde og gejst som hidtil i dette efterår – det er alt, hvad jeg forlanger!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar