Truppen til søndag mod Celtic

Det føles efterhånden som lang tid siden, men sådan er det jo at blive lagt på køl mens landsholdene duellere rundt omkring i verden. For mens 7-mandsholdet har været i krig et par gange siden sidst, så har 11-mandsfodbolden ligget stille og det føles lidt som at skulle starte igen. Euforien ovenpå den flotte start med to sejre har nok lagt sig en smule, men det er måske slet ikke så dumt her, hvor vi skal dyste mod det skotske bundhold fra Celtic.

Copenhagen Celtic er et nyt bekendtskab i 11-mandssammenhæng, men er en klub som har eksisteret i mange år, men mest har gjort sig i 7-mands sammenhæng. Efter en svær start var de de første til at tage point fra topholdet Pan Fodbold, da de udvekslede offensiv fodbold i deres 6-6 drama. Det bliver en svær og uforudsigelig test på Valbys baner søndag.

Truppen:

Arved
Asmus
Martin
Carlo
Martin
Laurits
Johan
Alexander
Lunen
Vitus
Teis
– og Mark.

Foreløbig en trup på kun 12 mand og det er desværre inkl. en del spørgsmålstegn. Således blev Alexander lidt skadet i onsdagens 7-mandskamp, mens Teis pt. er plaget af sygdom. Vi satser på at begge kommer sig, og at vi hiver et par ekstra spillere frem inden kick off. På den positive front er det jo bare lækkert at kunne finde flere navne som allerede har deltaget i de første par kampe.

Der er mødetid kl. 12.30 i Valby ved tribunen. Kampen spilles på græs. Laurits medbringer øl – sikkert en del – ovenpå hans flotte match mod Amandas Sønner.

Nu skal vi lige i gang igen Hajduk. Vi starter lidt forfra her efter 14 dages fodboldfri, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme på banen igen. Det har været lækkert indtil nu og kan vi fortsætte med samme lyst og iver som vi hidtil har udvist, så har vi gode chancer på søndag. Et samlet Hajduk!

Vi ses! Leve Hajduk.

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar