Truppen til søndag mod Hermann.

Sikke en kamp vi var ude i onsdag aften! Hjertet pumper stadig når jeg tænker tilbage på den. For lige at runde op på den for de medlevende, så er kampen endnu ikke afgjort og KBU´s turneringsudvalg vil træffe en beslutning i næste uge. For de af jer som ikke var til stede, så kan jeg fortælle, at lyset gik 5 min. før tid og at Rikken 20 sek. forinden havde scoret til 1-0. En hård skæbne for et Hajdukhold som spillede sin hidtil bedste kamp mod den hidtil bedste modstander, men som atter engang måtte se marginalerne gå modstanderens vej.

Men hvad der til gengæld var rigtig fedt var, at vi alle sammen var meget begejstret for fodboldkampen. Det var ganske enkelt en sjov og medrivende kamp, hvor alle i Hajduktrøjen ydede det bedste de kunne. Vi var solide i defensive, kloge på midtbanen og fik ikke mindst skabt rigtig mange chancer – vel nok flere end i de første to kampe tilsammen – og jeg er sikker på, at vi nok skal få målene med inden længe!

Nu hedder opgaven imidlertid Hermann i Mosen en søndag formiddag, og vi ved alle sammen alt om, hvor svært det er at ramme tænding og tempo til sådan en kamp. Vi har det altid svært mod Hermann – ikke mindst i Mosen, hvor de har særlige evner til at gøre kampene langsomme, stå godt og udnytte deres chancer. Lad os ikke give dem lov til det, men derimod møde dem med samme iver som tilfældet var i onsdags!

Truppen:

Arved
Jeppe
Jannik
Frederik
Asmus
Laurits
Nicolai
Teis
Alexander Stein
Big Sam
Joaquin
Antoine
– og mig selv!

Foreløbig 13 mand inkl. mig selv, men jeg håber stadig på at et par forstærkninger træder til inden vi mødes søndag morgen. Særligt springer det naturligvis i øjnene, at vi har vores hurtige franskmand Antoine tilbage i truppen, mens der også er comeback på 11-mandsbanen for 7-mandsholdets anfører Alexander Stein. Vi er ramt af en god del afbud fra folk vi normalt ville have i starteren, men hvis vi møder med den rigtige indstilling og individuelt stepper op, så klarer vi os fint uden dem!

Det er tidlige sager og der er mødetid kl. 9.00 ved banerne på Rådvadsvej – der hvor Bk Stefan holder til. Laurits blev overlegent MoM mod Rikken og medbringer frokostpils til efter kampen. Derudover skal det siges, at vi spiller i vores blå udebanesæt pga. Hermanns farver, og at I derfor ikke behøver at medbringe spillertøj.

Jeg glæder mig til endnu en Hajdukdyst og håber, at I vil være med til at gøre det ligeså medrivende og mindeværdigt som I gjorde det i onsdags!

Leve Hajduk.

Coach

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar