Truppen til torsdag mod Hôpital

Efter vores flotte rejsning – som jeg passende synes, at vi kan kalde sidste uges to 4-0 sejre – så skal vi atter på en af de rigtig svære opgaver. Real Hôpital på græs i Kløvermarken! Det er bare altid et tricky opgør mod et godt og sammenspillet Hôpital hold på Kløvermarkens tunge og uforudsigelige underlag. Det kræver altid noget ekstra på de kanter, hvis ikke vi tomhændet skal tage den lange cykeltur tilbage til hjemstaden. Med andre ord Hajduk… Bered jer på kamp! Bered jer på at møde vanskeligheder! Bered jer på at finde jeres Hajduk frem!

Truppen:

Arved
Fox
Martin
Dan
Carlo
Asmus
Tue
Joakim
Nicolai
Alexander
Matias
Teis
Lunen
– og mig selv

For anden kamp i træk en fuld trup, men vi er lidt udfordret, da Martin desværre atter er tvivlsom pga. sygdom og dermed måske glider ud af truppen. Hvis det er tilfældet håber jeg, at en Hajduk derude har lyst til at træde til.

Der er mødetid kl. 18.00 i Kløvermarken – og husk at vi denne gang spiller på græs. Jeg menes, at Alexander skal have pilsner med for sit smukke hattrick mod Herman, så vi dermed er sikret en kold pilsner efterfølgende.

Jeg glæder mig meget til kamp efter en her til aften veloverstået træning, hvor Fox, Arved, Nicolai og jeg selv fik testet stænger, baglår og andre trætte ting – og det hele lader til at holde.

Lad os prøve noget nyt Hajduk! Lad os slå Hôpital i Kløvermarken… Det kunne være stort!

God 1. maj! Husk der er fadøl og varme pølser fra kl. 08.15 hos Sømændenes 3F i Nordvest. Kl. 10.00 optog med de røde hjerter til Fælledparken. I kan finde mig i baren fra kl. 08.16.

Elsker Hajduk!

Coach.

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar