Vibens ånd blev genfødt da 7-mandsholdet startede nyt kapitel.

 

Truppen: Henrik, Asmus, Jannik, Kina, Alex, Alexander, Nicolai, Rasmus, Big Sam…

Skjold-Hajduk        3-1
Big Sam      8 min. 0-1

Det var med stor spænding, at Hajduk News i tirsdags havde sendt rapportere til Lundehusparken for at overvære historiens første officielle 7-mandskamp i Hajduk regi. Hvor skulle denne hæderkronede klub nu hen? Til hvilke græsgange og i, hvilken stil? Med Nicolai i trænersædet og Big Sam som assistent er der ingen tvivl om, at verden atter ligger åben og udfoldet for Hajduk, men da der først blev fløjtet op på den så smukke og ensomme 7-mandsbane i Lundehusparken var der ingen tvivl. Hajduk skulle ikke frem – de skulle tilbage!

For med legendariske Henrik Hjulmand på kassen – målmanden med de bare næver og rulletobak ved stolperoden – og spillere som maks. kunne holde 10 min. af gangen i det særdeles høje tempo der blev lagt for dagen i kampen mod Skjold, ja så var det som en rejse for de fremmødte. En rejse tilbage i tiden til de dage, hvor Hajduk for alvor tog form og blev skabt på de slidte søndage på Vibevej i Nordvest.

Hajduk tabte 3-1, hvilket var et fair og glimrende resultat. For da Big Sam udtalte til pressen efter kampen – “vi skal bare ikke rykke op i år.” må det på mange måder betragtes som en ønskestart på sæsonen. Efter kampen blev der åbnet op for papkassen med øl og grøn tobak – og selv modstanderen fik lov at tage for sig af varerne. For på Hajduks nye 7-mandshold kåres ikke en Hajduk, men derimod en modstander… Modstanderens bedste detalje vinder øl!

Hajduk – og Hajduk News – glæder sig over udviklingen i dette store jubilæumsår og ønsker det nye 7-mandshold et længe leve!

Posted by Bestyrelsens Medlemmer

Skriv et svar